© Koen Vermeiren  - Alle rechten voorbehouden

Actueel

Gek en instabiel… Het heeft dus zeker niets met de islam te maken… Laffe, hypocriete media en politici. Dit zal NOOIT stoppen, zolang jullie het échte probleem niet eens bij naam durven te noemen. Deze man is geradicaliseerd, gewelddadig en een verkrachter. Toch liep hij gewoon vrij rond. Wraakroepend!
Goed zo! Hoe vlugger hij wordt terechtgesteld, hoe beter! Dit is dus het soort islamitisch crapuul waar Rudi Vranckx mee dweept en programma’s over maakt. Vranckx is een smerige verrader en collaborateur die van het scherm zou moeten worden geweerd! Dieper als Vranckx kun je als journalist niet vallen!
Een ‘verwarde sukkel’, zo omschrijven andere moslims deze smerige moordenaar! Gewoon degoutant! Nooit zoeken moslims de fout bij zichzelf en hun walgelijke religie. Altijd is het de schuld van iemand anders.
Was het een aanslag? Was het terreur? Was het een ‘verwarde man’?… Daar houdt de pers zich dus mee bezig. Hoe moet je zo’n gruwelijke slachtpartij anders noemen dan een aanslag? En waarom is ‘de-escalatie’ (wat dat ook mag betekenen) ‘gewenst’ in dit geval? Hoe kun je ook maar één moment overwegen om zo’n bloedbad te relativeren? Het volk mag zich blijkbaar niet te druk of te kwaad maken over al dit geweld, want dan gaan we weer ‘stigmatiseren’. Van de overheid en van justitie gaan geen enkele daadkracht meer uit. Volkswoede en opstandigheid zijn hier meer dan ooit op hun plaats!
Een prachtig initiatief! En het bewijs dat een politicus of politieke partijen wel degelijk het verschil kunnen maken wanneer ze bereid zijn een duidelijk standpunt in te nemen en dat ook consequent uit te voeren. Luie en laffe Koen Geens met zijn smerige justitie, Crevits met haar amateuristisch onderwijsbeleid en de achterbakse Joke Schauvliege mogen hier een voorbeeld aan nemen. Wij willen politici die zeggen wat ze gaan doen en DOEN wat ze zeggen!!!
Hier en daar beginnen mensen wakker te worden, maar lang niet genoeg. Laten we zeggen dat er eindelijk een politieke kentering aan de gang is, waarbij kiezers stilaan gaan beseffen wat er op het spel staat. Zo lang aan de macht verslaafde en met de islam collaborerende partijen het echter voor het zeggen hebben, blijven onze democratie en cultuur in groot gevaar.
Een twééde termijn voor deze compleet geflopte vent??? Deze man heeft doden op zijn geweten, door zware criminelen vervroegd vrij te laten. Op geen enkele manier heeft hij zich verzet tegen vaak bijzonder onrechtvaardige beslissingen van rechters. Hij kiest systematisch partij voor daders in plaats van voor slacht- offers en schuift iedere verantwoordelijk- heid hooghartig van zich af. Laat deze nietsnut a.u.b. NOOIT meer worden verkozen! Het zijn figuren zoals Geens die onze samenleving van binnen- uit (laten) kapotmaken.
Gewoon ‘voor de lol’ iemand halfdood kloppen, en er vanaf komen met een voorwaardelijke (dus géén!) straf. De rechter die de uitspraak deed, vindt dat hij bijzonder streng is geweest omdat het gedrag van die moorddadige jongeren zo ‘crapuleus’ was… Dat van die ‘rechter’ lijkt me al even crapuleus! Wat een schande!