© Koen Vermeiren  - Alle rechten voorbehouden

Actueel

Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland moeten publieke zwembaden sluiten wegens terreur van allochtone jongeren. Dat men de badgasten bewapent met stokken, messen en pepperspray, zodat ze zich gezamen- lijk kunnen verdedigen tegen deze islamitische smeerlappen die denken dat zij en zij alleen het voor het zeggen hebben in Europa. Dit crapuul begrijpt maar één taal: die van het geweld! Geef ons dan ook het recht om ons te verdedigen! En wat een schandalige berichtgeving alweer! Op radio en televisie werden deze schoften ‘Belgische jonge- ren’ genoemd. Een Nederlandse badmeesteres die het allemaal al meer dan eens heeft meegemaakt, is nochtans duidelijk:
Hij IS meer dan ooit  het ‘gezicht van justitie’, nadat het masker is afgevallen… Vraagt nog iemand zich af waarom justitie in dit land zo slecht is en zo mild voor misdadi- gers? Het venijn zit hem deze keer niet in de staart, maar aan de kop.
Volgens een medewerker van het zwembad gaat het uitsluitend om jongens met een Marokkaanse achtergrond uit de Belgische dorpen Stekene en Sint-Niklaas. ‘Ze vallen niet alleen jonge meiden lastig, maar ook moeders met kinderen.
 
De ‘jongeren’ (lees: Marokkaans crapuul) die al weken het zwemplezier van Nederlanders en Belgen vergallen, kunnen niet effectief worden vervolgd, wegens ‘de wet op de privacy’. Zwembaden en ordehandhavers mogen namelijk hun identiteit niet onderling uit- wisselen omdat dat ‘een schending van hun privacy’ zou zijn… Om razend van de worden!
Onze wetgevers en politici zijn dus meer bekommerd om de privacy van dit islamitisch uitschot dan om de veiligheid en het welbevinden van hun eigen burgers. En tóch blijven nog altijd zoveel kiezers politieke partijen die dit soort onzin steunen hun stem geven. Onbegrijpelijk is dat. Er zou een stevige knokploeg deze ‘jongeren’ moeten staan opwachten aan de uitgang van de zwembaden, om ze te trakteren op een pak rammel dat ze nooit meer zullen vergeten. In wat voor een hypocriete, laffe en rechteloze maatschappij leven wij toch.
En zulke ‘ongelukken’ gebeuren dus geregeld. Onbegrijpelijk dat jagen nog altijd is toegestaan. Deze bloeddorstige macho’s, dat weet iedereen, schieten op alles wat beweegt. Als je beseft hoeveel mensen er op wandel zijn of een fietstochtje maken in de bossen, dan is het gewoon onverant- woord om daar ook van dat gewapend gespuis rond te laten lopen. Een jager is in mijn ogen een moordenaar. Wie bereid is dieren koelbloedig neer te schieten, is ook in staat om dat met mensen te doen. Jagen moet worden verboden! Als u over een tuin, bos of weiland beschikt, kunt u via Geopunt controleren of jagers dat, zonder uw toelating (!), hebben ingekleurd als jachtgebied. U kunt het dan laten uitkleuren via een formulier (de wereld op zijn kop, maar het is niet anders).
Hoe wereldvreemd kun je zijn? De journalisten van de VRT- nieuwsdienst gaan een ‘bevraging’ bij de bevolking organiseren om te achterhalen wat er ‘bij de Vlaming leeft’… Gewoon grotesk! Deze zender beliegt en bedriegt zijn kijkers al jaren, door feiten te verzwijgen of te verdraaien, in de veronderstelling dat de mensen dat niet doorhebben. Het zijn altijd dezelfde zogenaamde ‘experts’ die ze aan het woord laten en die hun eigen gekleurde ‘waarheid’ mogen komen vertellen. Al jaren kijk ik niet meer naar het VRT-journaal of naar hun ‘duidingsprogramma’s’ waarin arrogante dames het voor het zeggen denken te hebben. Dat ze al maar eens beginnen met OBJECTIEF nieuws te brengen en de feiten te vermelden zoals ze zich hebben voorgedaan! Aan hun linkse propaganda hebben we geen behoefte.